Ismerd meg a Nick’s termékek titkát!

A Nick’s termékek palettáját Neked találták ki, ha Te is folyamatos küzdelemben élsz az alakoddal, de imádod az édességeket és szeretsz nassolni is.

Ha rabja vagy a csábító falatoknak az nagyban megnehezíti fogyókúrád és diétád sikerességét.
Ez motiváció- és akaraterő vesztéssel járhat, ami pedig végleg elveheti a kedved a változástól.

Csak a tükörképed nem hagy nyugodni, ezért újra belevágsz azzal az elhatározással, hogy most kitartóbb és erősebb leszel, nem csábulsz el, és eléred a kitűzött célt, aztán majd lehet „bűnözni”!

CSAKHOGY! Ezzel vissza is kerültél ebbe az örökös körforgásba, amiből nem tudsz kiszabadulni, ha nem változtatsz! Hiszen pár napig vagy hétig lehet sikerül tartóztatni magad, de akkor jön az a pont, mikor eleged lesz, és a csábító gondolat, hogy „egy kis nasi még nem a világ”, aztán még egy és még egy, és már vissza is estél a kezdetekhez!

Van rá „finom” megoldás: a Nick’s termékek!

A Nick’s termékek összetételének az egyik varázsa, hogy nem kell lemondanod a finom falatokról!

Tévedésben élsz, ha úgy szeretnél fogyni, hogy megvonsz minden finomat magadtól, hiszen PONT EZ okozza a visszaeséseket! Az életmódodat kell átalakítani, több zöldséget és gyümölcsöt kell enni, a mozgás sem maradhat el, és az eddigi „rossz” nasikat egészségesebb verzióra kell cserélni!

Ebben lesz a Nick’s megmentőd!

Ezek a finomságok ugyanis nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, glutént és pálmaolajat, de ugyan olyan finomak, mint a többi édesség, sőt, még finomabbak is!

Proteinben gazdag szeleteinket edzések előtt vagy után is fogyaszthatod, ami a fehérje beviteledet is szinten tartja, megvan vele a napi nasi is, és az ízeiben sem fogsz csalódni! 😉

Nick's termékek

Hogy mitől olyan finomak ezek a termékek?

Egyrészt, mert szívvel készülnek! Ne ijedj meg, nem főzzük bele szívünket! Viszont sok odafigyeléssel és gondoskodással készítjük termékeinket, amiket személyesen is tesztelünk, hogy garantáljuk számotokra a minőséget és a jó élményt.

Ez pontosan mit is takar?

Azt, hogy finomított cukor és mesterséges édesítők helyett csak természetes összetevőket használunk bennük, mint:

  • a kukorica édes rostjai,
  • nyírfacukor (xilit),
  • eritrit,
  • stevia
  • és a prebiotikus cikóriagyökér rost.

Ezek nyújtják azt az édes hatást, amit egy általános csokiban is érzel, és ami miatt fogyasztani szoktuk a csokoládét!

De arról se feledkezzünk meg, hogy termékeink tele vannak rostokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal és egészséges zsírokkal, amelyeket a kókuszból és a mogyorófélékből nyerünk ki.

Nick's termékek

Diabéteszesek is fogyaszthatják?

Fontos kérdés, amire megvan az egyértelmű és megdönthetetlen válaszunk: IGEN!

Sőt, tudtad, hogy a Nick’s alapítója is diabéteszben szenved?

Mikor megtudta a diagnózist, akkor úgy döntött, hogy kezdeni szeretne valamit ezzel az egészségtelen „cukorhatalommal”, és megpróbálja kivonni nem csak az életéből, de másokából is a cukrot úgy, hogy a finom falatokat ne kelljen senkinek nélkülöznie.

Innen indult az egész és jött létre a Nick’s!

Nick's termékek