Candy Store Kft. 
Weboldal alcíme
GLUTÉNMENTES TERMÉKEK IMPORTJA ÉS NAGYKERESKEDELME
Példa cím

TERMÉKEK

Minden Nick's termék, legyen akár szó csokoládéról vagy jégkrémről: mentesek gluténtól, hozzáadott cukortól és pálmaolajtól.

NICLAS „NICK’ LUTHMAN

TÖRTÉNETÜNK

Én állok a név mögött, de a NICK’S már sokkal nagyobb nálam. A NICK’S egy csapat tehetséges ember, akik szenvedélyesen hisznek az egészséges nassolásban. Minden, amit megalkotunk nektek annak finomabbnak vagy legalább olyan finomnak kell lennie, mint a cukorraL és az üres szénhidrátokkal teletömött édességek, amiket az élelmiszerboltok polcán találsz. Az egészséges ételek legyenek finomak is- ezért alkottuk meg a NICK’S termékeket.

 AZ ÁLMOM

Hiszek a „mindennapi engedékenységben”. Akár mindennap megjutalmazhatod magad! 
Amikor elkezdtem felfedezni, hogy a mindennapi egészségtelen örömöket hogyan tudnám egy teljes mértékben egészséges élménnyé változtatni, akkor egy egész univerzum nyílt meg előttem! Pontosan akkor kezdődött az egész, amikor az egészségem láthatóan egy rossz irányban tartott. Kívülről minden teljesen normálisnak tűnt, de valójában hát és izom fájdalmaim voltak, nagyon közel kerültem ahhoz, hogy cukorbeteg legyek. Igazából meg sem kellett volna, hogy lepjen ez, hiszen nem volt rendben az étkezésem. Meglepődve tapasztaltam kutatásaim során, hogy az iskolában tanult étkezési tanácsok mennyire elavultak mára. Egy óceányi új tudás tárult fel előttem! Amint kiűztem a cukrot és az üres kalóriákat az étrendemből, nemcsak az eredményeim javultak, hanem az egész közérzetem. Az évek óta tartó hátfájásom néhány hónap múlva elmúlt. És tudod mit? Soha nem is tért vissza…

AZ ELSŐ TERMÉKEK

Amikor már az ízek is megfelelőek voltak, nagy tapasztalatú élelmiszeripari szakemberek kerestek fel minket. Nagyon örültem, hogy már a tökéletes íz megtalálása után jöttek. Ez volt a helyes sorrendje a dolgoknak,nem lett volna jó hamár az elejétől kezdve az ízekre koncentráltunk volna, mert akkor sosem értük volna el a semleges hatást a vércukorszintre.  Ez az, ami miatt tiszta a lelkiismeretünk. Az élelmiszeripari szakemberek hatalmas elvárást támasztottak az ízeinkkel szemben és így segítettek abban, hogy az álmunk valóra váljon. Az új megjelenésünk pedig képviseli mindazt, ami a NICK’S maga.