Candy Store Kft. 
Weboldal alcíme
Információ
Lorem ipsum

RÓLAM


Hadd mutatkozzam be, Lovas Balázsnak hívnak.

A Candy Store Kereskedelmi Kft. 2010-ben kezdte működését. A cég fő tevékenysége, gluténmentes termékek importja és nagykereskedelme. Az import mellett ma már hazai gyártók termékeit is forgalmazom. Magyar és külföldi beszállítóim folyamatosan bővülnek, így már nyolc ország  gyártójával állok szoros kapcsolatban. Legfőbb célom a prémiumkategóriás, gluténmentes élelmiszerek elosztása az ország minden pontjára.

A Candy Store Kft. 2010-ben alakult meg, vagyis alapítottam meg. Kezdetben normál élelmiszerek (édességek) forgalmazása volt a fő tevékenységem, később ez teljesen hátraszorult és a gluténmentes termékek elosztása lett a fő cél. 
Az Egyesült Királyság-ból importált Barkat termékekkel kezdődött el egy komoly folyamat. Elindult a külföldi kapcsolatok építése ami a sok munka eredményeképpen sikert-sikerre halmozott. Ma már több mint 10 külföldi cég szavazott bizalmat nekem.

2007-ben kezdtem üzletkötőként Magyarország legnagyobb gluténmentes termékeket importáló cégénél. Mivel a főnökség nem fogadott el tippeket tőlem, saját tőkémmet kellett kockáztatnom, sikerült! "Önálló" lettem.  Átszerveztem a logisztikát és a kapcsolattartás minőségét is, mert óriási hibákat találtam. Akkoriban nagyon sok elégedetlen vásárlónk volt, pedig 40 ember csinált évente 450 milliós forgalmat. Ma már 99%-ban elégedett vásárlóim vannak és egyedül generálok 150 millió forintos bevételt.
Külföldi kapcsolataim szilárdak és megbízhatóak. Korrekt partnerekre találtam bennük.

​Magyarországi partnereimmel (vásárlóimmal) is szoros kapcsolatot ápolok, többségüket személyesen is ismerem. Azt gondolom, hogy ez az egésznek az alapja! 

Számos lisztérzékeny embert is ismerek közvetlen környezetemből, így jól ismerem a diétájukkal kapcsolatos problémákat és lehetőségeket. 

A tavalyi évtől kezdődően pedig feleségemmel közösen dolgozunk.

2018-óta a "gluténmentes hetek" keretein belül LIDL-ben is megtalálhatóak az általunk forgalmazott Nick's termékek.

Az idei évet egy országos dm-drogerie markt kft szerződéssel kezdtük, így további 260 üzletben jelen vagyunk.

Európai beszállítóink:

  • Nick's - LUB Foods- Svédország
  • Doves Farm-Egyesült Királyság
  • DeBron-Hollandia
  • Castus products-Dánia
  • Crik Crok International-Olaszország 
  • BOB Foods - Románia

Kapcsolat

Candy Store Kft.
5400, Mezőtúr Bajcsy-Zsilinkszy u. 14.

Telefonszámunk: 06 20/481-6545
E-mail: info@nicks.hu