Candy Store Kft. 
Weboldal alcíme
Információ
Lorem ipsum

RÓLAM

Lovas Balázsnak hívnak.

A Candy Store Kereskedelmi Kft. 2010-ben kezdte működését. A cég fő tevékenysége, gluténmentes termékek importja és nagykereskedelme. Az import mellett ma már hazai gyártók termékeit is forgalmazom. Magyar és külföldi beszállítóim folyamatosan bővülnek, így már nyolc ország  10 gyártójával állok szoros kapcsolatban. Legfőbb célom a prémiumkategóriás, gluténmentes élelmiszerek elosztása az ország minden pontjára.

A Candy Store Kft. 2010-ben alakult meg, vagyis alapítottam meg. Kezdetben normál élelmiszerek (édességek) forgalmazása volt a fő tevékenységem, később ez teljesen hátraszorult és a gluténmentes termékek elosztása lett a fő cél. 
Az Egyesült Királyság-ból importált Barkat termékekkel kezdődött el egy komoly folyamat. Elindult a külföldi kapcsolatok építése ami a sok munka eredményeképpen sikert-sikerre halmozott. Ma már több mint 10 külföldi cég szavazott bizalmat nekem.

2007-ben kezdtem üzletkötőként Magyarország legnagyobb gluténmentes termékeket importáló cégénél. Mivel a főnökség nem fogadott el tippeket tőlem, saját tőkémmet kellett kockáztatnom. Sikerült! "Önálló" lettem.  Átszerveztem a logisztikát és a kapcsolattartás minőségét is, mert óriási hibákat találtam. Akkoriban nagyon sok elégedetlen vásárlónk volt, pedig 40 ember csinált évente 450 milliós forgalmat. Ma már 99%-ban elégedett vásárlóim vannak ketten generálunk 180 millió forintos bevételt.
Külföldi kapcsolataim szilárdak és megbízhatóak. Korrekt partnerekre találtam bennük.

​Magyarországi partnereimmel (vásárlóimmal) is szoros kapcsolatot ápolok, többségüket személyesen is ismerem. Azt gondolom, hogy ez az egésznek az alapja! A legfontosabb dolgom a vevői igények kielégítése valamint az áruforgalom folyamatos növelése. 

Számos lisztérzékeny embert is ismerek közvetlen környezetemből, így jól ismerem a diétájukkal kapcsolatos problémákat és lehetőségeket. 

Néhány éve a feleségem Fanni is csatlakozott a Candy Store Kft-hez. Az igazi áttörést együtt értük el. Fiatalos gondolkodásával elindított komoly marketing folyamatokat, melyekkel az ország nagy üzletláncaiba kerülhettek a termékeink.

2018-óta a "gluténmentes hetek" keretein belül LIDL-ben is megtalálhatóak az általunk forgalmazott Nick's termékek. 2021-ben az egyik termékünk a LIDL kasszazónájában állandó termék lett. Igen, mind  191 Lidl üzlet kassza melletti polcain megtalálható a Nick's mogyorós-karamellás szelet, az év 365 napjában.

Az tavalyi évet egy országos dm-drogerie markt kft szerződéssel kezdtük, így további 260 üzletben jelen vagyunk. Nagyon büszkék vagyunk erre. Évekig sok vásárlónk kérdezte, hogy miért nem tudjuk őket ellátni országosan a Nick's termékekkel. Jelenleg 700 üzletben jelen vagyunk. Bízom benne, hogy hamarosan több mint 1000 üzletben ott lesznek a termékek.

Ha bármilyen vállalkozásod van vagy üzletet képviselsz, jelentkezz nálam viszonteladónak! Támogatni foglak! :)

Európai főbb beszállítóink:

  • Nick's - LUB Foods- Svédország
  • Doves Farm-Egyesült Királyság
  • DeBron-Hollandia
  • Castus products-Dánia
  • Crik Crok International-Olaszország 
  • BOB Foods - Románia
  • Amki szezám szeletek-Lengyelország
  • Moonrice chips-Magyarország

Kapcsolat

Candy Store Kft.
5400, Mezőtúr Bajcsy-Zsilinkszy u. 14.

Telefonszámunk: 06 20/481-6545
E-mail: info@nicks.hu